пятница, 2 июня 2017 г.

Подорожі Україною

Топ-10 найцікавіших сіл у Карпатах

Якщо ви хочете відвідати Карпати, але ще не вирішили, куди їхати – ось вам десять гірських поселень, які ви не зможете забути.
Кожне із описаних нами гірських поселень – унікальне і незабутнє, в чому переконалися вже тисячі туристів, які відвідали ці прекрасні місця.

Верховина



Подорожі Україною: Топ-10 найцікавіших сіл у Карпатах - фото 1
© depo.ua 
Селище, що лежить на висоті 620 метрів над рівнем моря, в межах гірського масиву Чорногора, який об’єднує знамениті Говерлу, Петрос і Піп Іван. Через Верховину протікає одна з найстрімкіших карпатських річок – Чорний Черемош, тому , в літній час тут обов’язково варто спробувати спуск по річці на байдарках або надувних човнах.

Завдання на літо вчителя Чезаре

Італійський викладач Чезаре Ката склав для своїх учнів список завдань на літо. Після прочитання розумієш, чому вони обійшли весь світ. Просто ще ніхто і ніколи не отримував такого домашнього завдання:
1. Гуляйте вранці уздовж берега моря в повній самоті. Спостерігайте, як сонячні відблиски відображаються на поверхні води і думайте про те, що найбільше любите в житті. Будьте щасливі.

2. Уникайте всього, що приносить вам негатив і відчуття порожнечі (речей, ситуацій і людей). Шукайте натхнення і друзів, які вас збагачують, які розуміють вас і цінують такими, які ви є.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...