суббота, 18 февраля 2017 г.

ГЕОЛОГИ ВІДКРИЛИ НА ЗЕМЛІ НОВИЙ КОНТИНЕНТ

Нова Зеландія - це континентМіжнародна група геологів з Нової Зеландії, Австралії і Новій Каледонії заявили про відкриття під товщею води Тихого океану нового континенту.
Недавні дослідження привели вчених до висновку, що Нова Зеландія — це континент. До того ж, в цей континент, крім, власне, Нової Зеландії, входить і розташований з нею на одній континентальній плиті Нова Каледонія. Повідомляє про це журнал Nature News. Новий материк, що отримав назву Зеландія, розташований в південно-західній частині найбільшого океану планети.

четверг, 16 февраля 2017 г.

Про підкорення українцями гори Деналі


Щоденник сходження українських альпіністів на найвищу гору Північної Америки - Деналі (Мак-Кінлі), 6194 м

16 червня 2012 року о 00:09 за місцевим часом при температурі бл. -40 С і шаленому вітрі двоє українців – Ігор Карабін та друг Ігор Дикий підкорили найвищу вершину Північної Америки г. Мак-Кінлі (Деналі), 6194 м.

Українці підкорили найвищу вершину Північної Америки - гору Деналі
Мак-Кінлі – гора в Кордильєрах, найвища точка Північної Америки. Знаходиться в одному з гірських хребтів Аляски, США. Висота 6194 м. Вперше подолана 1913 р. Гора Мак-Кінлі, як найвища вершина Північної Америки входить до складу альпіністського проекту «Сім вершин»

Джерело: http://blogs.korrespondent.net

понедельник, 13 февраля 2017 г.

Зроблено в Україні


А ви це бачили? За 2 роки в Україні було відкрито півсотні нових заводів!

Дуже цікава інтерактивна карта Google, на якій помічені нові підприємства, та ті, що будуються, а також сонячні електростанції, відкриті газові родовища, та інше.
https://www.google.com/maps/d/viewer…

воскресенье, 12 февраля 2017 г.

Екологічна катастрофа у Новій Зеландії



Місцева влада розгорнула спецоперацію з порятунку тварин. На місце прибувають рятувальники, волонтери та просто не байдужі люди, але масштаби вражають: майже дві третини потерпілих тварин загинули. Китів,що вижили - поливають водою, та намагаються виштовхати у море.
Джерело:  Телеканал "Україна"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...