суббота, 11 ноября 2017 г.

Зроблено в Україні


Світлина від Зроблено в Україні.
Україна за 10 міс. збільшила випуск легкових автомобілів в 1,9 раза, автобусів утричі.

Українські автопідприємства за січень-жовтень 2017 року виробили 6640 автотранспортних засобів, що на 79% більше, ніж за аналогічний період минулого року, зокрема виробництво легкових автомобілів зросло на 86,9% - до 5649 штук, повідомила асоціація «Укравтопром».
Згідно з її попередніми даними, в яких із серпня минулого року відсутні показники «АвтоКрАЗу», випуск автобусів збільшився в 3,1 раза - до 597 штук.
Лідером із виробництва залишається «Єврокар» - 4824 легкових авто, що на 63% краще за показник січня-жовтня-2017.

среда, 8 ноября 2017 г.

День української мови та писемності


Українська мова серед інших мов світу
 Українська мова – мова української нації, державна мова України.
Крім України українська мова поширена в Білорусі, Росії, Казахстані, Молдові, Польщі, Словаччині, Румунії, Сербії, Хорватії, Угорщині, США, Канаді, країнах Латинської Америки, Австралії, а тепер й у Португалії, Іспанії, Великобританії, Італії, Греції…

понедельник, 6 ноября 2017 г.

Міжнародний день запобігання експлуатації навколишнього середовища під час війни та збройних конфліктів

Війна також веде до руйнування навколишнього середовища      
5 листопада 2001 року Генеральна Асамблея оголосила 6 листопада кожного року Міжнародним днем запобігання експлуатації навколишнього середовища під час війни та збройних конфліктів. Відзначається щорічно відповідно до рішення Генеральної Асамблеї ООН A/RES/56/4. Приймаючи це рішення, вона враховувала, що шкода, заподіяна навколишньому середовищу під час збройних конфліктів, призводить до погіршення стану екосистем та природних ресурсів на тривалий період після припинення конфліктів і часто торкається не тільки однієї держави і не тільки нинішнього покоління.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...