понедельник, 3 декабря 2018 г.

Зроблено в Україні


ПрАТ «Єврокар» — офіційний виробник автомобілів марок VW Group в Україні, що входить до групи компаній «Атолл Холдінг». Є одним з найбільших виробників легкових автомобілів в Україні. Посідає друге місце за обсягами виробництва легкових автомобілів у країні в 2015 році. Частка заводу в загальному обсязі виробництва легкових автотранспортних засобів у 2015 році становила 36%. Виробничі потужності заводу складають 80 тис. автомобілів на рік (SKD складання — 30 тис. авто, CKD складання — 50 тис. авто на рік) з потенціалом для подальшого розширення потужностей. Виробничий майданчик має залізничний термінал, здатний виконувати транспортування до країн ЄС і СНД.
Завод «Єврокар» розташований у селі Соломоново Ужгородського району Закарпатської області України за два кілометри від кордону з Угорщиною та Словаччиною поряд з індустріальним парком «Соломоново». Згідно з планами розвитку, Парк повинен стати основою першого в Західній Україні автомобільного кластеру. Очікується, що значна частина компонентів і комплектуючих, необхідних для SKD складання легкових авто, буде вироблятися резидентами індустріального парку.





Зроблено в Україні




Першу українську повністю електричну вантажівку, виготовлену для данської компанії Banke Electromotive, представив «Богдан» у стінах луцького ДП «Автоскладальний завод №1».
Електромашина ERCV27 призначена для механізованого завантаження твердих побутових відходів. Вона працюватиме у містах Європейського Союзу.

Вітаємо призерів міської олімпіади

Картинки по запросу вітаємо переможців географічної олімпіадиЩиро вітаю призерів міського етапу Всеукраїнської 
олімпіади з географії 2018-2019 н.р.!!!

1 місце - Гріненко Анна (11-Б клас)
1 місце - Зубко Максим ( 8-Б клас)
2 місце - Думан Аліна (8-Б клас)
2 місце - Шипко Стас ( 9-А клас)
3 місце - Задоєнко Анастасія (9-А клас)
3 місце - Шевченко Олеся (10 клас)

Бажаю вам  наполегливості у досягненні мети, підкорення нових вершин, нових злетів та перемог!!!
 Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, а завжди рухайтеся вперед!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...